Halsduk från Harry Potters 4 hus som bärs av en fashionabel tjej
Harry Potter Gryffindor halsduk
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Harry Potter Gryffindor halsduk

340,00 kr

I lager

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Läs noga igenom storleksguiden nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små, så ta storleken ovanför din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L, ta storlek XL).

Harry Potter Gryffindor halsduk är en måste-ha accessoar för alla fans av J.K. Rowlings legendariska saga. Denna halsduk representerar Hogwarts skolas färger och vapen med elegans och stolthet. Tillverkad av mjuk, varm och bekväm akrylull.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Harry Potter Gryffindor halsduk

Den här mångsidiga halsduken passar perfekt för alla tillfällen och är idealisk för att tackla kyliga temperaturer och samtidigt njuta av optimal komfort: oavsett om du hejar på ditt favorithus på en Quidditch-match eller bara är ute och går på gatan en kylig dag, kommer den säkert att väcka uppmärksamhet samtidigt som du visar din kärlek till Harry Potter-serien.

Hogwarts halsduk som håller dig varm

Halsduken Harry Potter Gryffindor är ett måste för alla fans av den berömda sagan. Halsduken är tillverkad av en mjuk, slitstark blandning av ull och akryl och bär stolt de ikoniska färgerna för de fyra Hogwarts-husen.

Med en generös längd på 170 cm är halsduken tillräckligt stor för att bekvämt lindas runt halsen samtidigt som ändarna faller i en elegant kaskad. Tygets medeltjocklek ger perfekt skydd mot vinterkylan, samtidigt som det är något stretchigt för att passa alla kroppstyper perfekt.

18896-3bb045.jpeg

En ikonisk accessoar

Den omsorgsfullt broderade designen skapar en strukturerad effekt som hyllar vart och ett av husen samt den starka atmosfären på Hogwarts. Den överlägsna kvaliteten på den tråd som används säkerställer att dessa detaljerade detaljer inte bleknar med tiden eller vid upprepad tvätt.

Oavsett om du stolt vill visa ditt medlemskap i ditt favorithus eller bara lägga till en touch av magi till din vardagsoutfit, är Four Houses Scarf ett omisskännligt val. Lägg till denna ikoniska accessoar till din Harry Potter-samling redan idag!