Grön sjöjungfruklänning med blå volang och en stor lila rosett på bröstet
Sjöjungfrudräkt för flickor
284,00 kr Select options
-10% Kod RDM10 till och med 01/06/2024

Sjöjungfrudräkt för flickor

284,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Läs noga igenom storleksguiden nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små, så ta storleken ovanför din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L, ta storlek XL).

Om din dotter älskar Disneyfilmen Den lilla sjöjungfrun kommer hon säkert att älska denna sjöjungfrudräkt för barn. Det är den perfekta utklädnaden för flickor på Halloweenfester. Tack vare denna dräkt kommer din dotter att kunna se ut som prinsessan Ariel.
Matière

Polyester

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Sjöjungfrudräkt för flickor

Överdelen av dräkten är gjord av ett skimrande blått stretchtyg som efterliknar en sjöjungfrus fjäll och utsmyckad med en lila rosett, och underdelen efterliknar perfekt en sjöjungfrus svans med sin volang och skimrande gröna tyg.

Det kommer att stimulera ditt barns fantasi och låta dem slinka in i skorna på en magisk och mystisk varelse

Det kommer att stimulera ditt barns fantasi och låta dem glida in i skorna på en magisk och mystisk varelse. Med den här dräkten kommer din lilla sjöjungfru att vara den vackraste och mest originella på alla fester!

Förklädnadsset

Den här sjöjungfrudräkten för flickor är helt underbar och kommer att få ögonen på alla små flickor som brinner för sjöjungfrurnas sagovärld att lysa. Denna dräkt är designad med högkvalitativa material, vilket garanterar hållbarhet och optimal komfort för ditt barn.

Överdelen av dräkten har en glänsande tygkropp som perfekt imiterar strukturen hos fiskfjäll. Underdelen av dräkten har en lång, utsvängd kjol som påminner om den karakteristiska sjöjungfrufiskstjärten. Sjöjungfrudräkten för flickor finns i flera storlekar, vilket gör det enkelt att hitta den perfekta storleken för ditt barn.

En förtjusande sjöjungfrudräkt

Sjöjungfrukostym för flickor är en vacker kostym som gör att din lilla prinsessa kan förvandlas till ett legendariskt havsdjur. Dräkten är designad med högkvalitativa material som är mjuka och bekväma för ditt barns känsliga hud.

Dräkten är också lätt att ta på och av tack vare den dolda dragkedjan på baksidan. Denna dräkt är perfekt för födelsedagskalas, maskerader eller bara för att leka hemma. Ditt barn kommer att bli förtjust över att glida in i huden på en riktig sjöjungfru och uppleva magiska äventyr på havets botten.