Lilla sjöjungfrun utklädd i lila och blått mot en vit bakgrund
Ariel den lilla sjöjungfrun – utklädnad för små flickor
454,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Ariel den lilla sjöjungfrun – utklädnad för små flickor

454,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Läs noga igenom storleksguiden nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små, så ta storleken ovanför din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L, ta storlek XL).

Ariel den lilla sjöjungfruns förklädnad för små flickor erbjuder en magisk, sagolik upplevelse för alla små flickor som drömmer om att simma i havets djup. Förklädnaden har tillverkats med omsorg och känsla för detaljer och har en axelbandslös klänning i skimrande färger som imiterar en sjöjungfrus stjärt.
Färg

Grön, Violett

Matière

Polyester

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Ariel den lilla sjöjungfrun – utklädnad för små flickor

Den här förklädnaden är designad med omsorg och uppmärksamhet på detaljer för att ge en uppslukande lekupplevelse. Klänningen är tillverkad av ett mjukt, lättviktigt tyg som är bekvämt att bära och lämpligt för barns känsliga hud.

De ljusa, skimrande färgerna påminner om havet, med nyanser av blått, grönt och lila som för tankarna till Ariels förtrollade undervattensvärld. Klänningen är utsmyckad med vackra snäckmotiv och glittrande pärlor som ger dräkten en touch av glamour och kvinnlighet.

För alla tillfällen!

Ariel den lilla sjöjungfruns utklädnad är en sagodräkt speciellt utformad för små flickor som drömmer om att vara en del av den förtrollade undervattensvärlden.

Dräkten är perfekt för maskerader, födelsedagar med teman eller bara för att leka prinsessa hemma. Ge denna underbara Ariel den lilla sjöjungfrun-förklädnad till din lilla flicka och låt hennes fantasi komma till liv när hon upptäcker den magiska världen i undervattensriket.

En mycket vacker klänning

Dräkten är designad med omsorg om detaljerna för att troget återskapa Ariels ikoniska look. Den har en underbar turkos klänning som påminner om färgen på glittrande havsvågor. Klänningen har en livstycke i satin med snygga sömmar, som kommer att visa upp din lilla sjöjungfrus graciösa figur.

De skira tunna banden ger dräkten en elegant och feminin touch. Överdelen har en vacker snäckhalsringning som avslutas med mjuka, böljande volanger för att efterlikna de skimrande fjällen i undervattensvärlden.