Elegant Wonder Woman-förklädnad för flickor med vit bakgrund
Elegant Wonder Woman-utklädnad för tjejer
568,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Elegant Wonder Woman-utklädnad för tjejer

568,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Läs noga igenom storleksguiden nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små, så ta storleken ovanför din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L, ta storlek XL).

Vår snygga Wonder Woman-dräkt för flickor är det perfekta valet för alla spirande små hjältinnor som drömmer om att förvandla sig till den ikoniska DC Comics-superhjältinnan. Denna vackert designade dräkt fångar Wonder Womans anda och kraft samtidigt som den tillför en touch av elegans och glamour. Dräkten består av en kungablå och röd klänning som pryds av gnistrande vita stjärnor på nederdelen.
Färg

Röd

Matériau

Polyester

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Elegant Wonder Woman-utklädnad för tjejer

Den här dräkten för tjejer är designad med noggrann uppmärksamhet på detaljer och erbjuder en uppslukande spelupplevelse.

Dräkten innehåller en vackert utformad klänning tillverkad av kvalitetstyger som ger optimal komfort samtidigt som den är slitstark för att klara de mest intensiva äventyren. Klänningen är klarröd med den ikoniska Wonder Woman-logotypen upptill, vilket ger en touch av glamour och kraft.

Perfekt för din dotter, hon kommer att älska att kunna ha roligt med vår dräkt.

En magnifik förklädnad!

Flickdräkten är det perfekta valet för alla spirande små hjältinnor som drömmer om att rädda världen med stil och elegans.

Den här otroligt detaljerade dräkten är inspirerad av den berömda serietidnings- och filmkaraktären Wonder Woman. Dräkten består av en underbar klänning, tillverkad av kvalitetsmaterial för att säkerställa optimal komfort under hela dagen.

Klänningen är utsmyckad med guld och vita motiv, som ger en touch av glamour och sofistikering till ensemblen.

0-4d0812.jpeg

Mjuk och bekväm!

Vår kostym är sublim med midjan markerad av ett guldbälte som ger en touch av sofistikering till kostymen.

Tyget som används är av hög kvalitet, mjukt och bekvämt så att ditt barn kan leka och ha kul utan obehag.

Dräkten innehåller också flera tillbehör som erbjuds, såsom ett bälte, stövelskydd, tiara och handskar.