Halloweenkostym Wednesday Addams festklänning för flickor med vit bakgrund
Halloweenkostym Wednesday Addams festklänning för flickor
454,00 kr681,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Halloweenkostym Wednesday Addams festklänning för flickor

454,00 kr681,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Läs noga igenom storleksguiden nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små, så ta storleken ovanför din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L, ta storlek XL).

Vår Addams Wednesday Party Dress Halloween-utklädnad för flickor är ett perfekt val för alla små flickor som vill förvandla sig till den mörkt bedårande karaktären från den berömda Addams Family. Dräkten är inspirerad av den ikoniska karaktären från filmen “Familjen Addams” och har utformats med stor omsorg om detaljerna för att fånga Wednesday Addams autentiska utseende.
Matière

Polyester

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Halloweenkostym Wednesday Addams festklänning för flickor

<Onsdag Addams Halloween Kostym Kvällsklänning för flickor är det perfekta valet för små flickor som vill fördjupa sig i den mörka och mystiska världen av den berömda familjen Addams.

Den här kostymen är inspirerad av den ikoniska karaktären Wednesday Addams och är noggrant utformad för att återskapa hennes distinkta kvällslook.

<Festklänningen är tillverkad av kvalitetsmaterial för att garantera optimal komfort under hela Halloweenfesten, med ett antal tillbehör som passar din dotters val.

Inspirerad av Wednesday Addams ikoniska look!

Den här Halloweenkostymen är det perfekta valet för alla små fans av den berömda mörka och mystiska Addams Family-karaktären.

Inspirerad av Wednesday Addams ikoniska utseende, transporterar denna fängslande kostym barn in i den gotiska och makabra världen av denna gåtfulla unga flicka.

Festklänningen är noggrant tillverkad av kvalitetsmaterial för att säkerställa optimal komfort under hela Halloweenfesten.

Perfekt för din dotter!

Klänningen är övervägande svart och återspeglar Wednesday Addams mörka och dystra estetik.

Den har korta, fulla ärmar, vilket skapar en dramatisk effekt och ger en touch av mystik till ensemblen.

Stående krage ger en klassisk, sofistikerad touch som påminner om den traditionella klädstilen hos familjen Addams. Den här halloweenklänningen har också fina detaljer.