Svart kattdräkt med pannband för flickor
Svart kattdräkt för flickor
374,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Svart kattdräkt för flickor

374,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Läs noga igenom storleksguiden nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små, så ta storleken ovanför din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L, ta storlek XL).

Om du vill klä upp din dotter för ett maskeradparty, varför inte låta henne bära denna underbara svarta kattdräkt. Den består av en tutuklänning, ett pannband med kattöron och en fluga. En bedårande, söt outfit som din lilla flicka kommer att känna sig väldigt bekväm i. Du måste bara insistera på att hon tar av sig den innan läggdags!
Färg

Svart

Matière

Organza

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Svart kattdräkt för flickor

Den svarta kattdräkten för flickor är en bedårande och elegant utklädnad som förvandlar din lilla prinsessa till en mystisk och busig katt. Denna dräkt är perfekt för Halloweenfester, födelsedagar med tema eller bara för att ha kul när du klär ut dig. Kostymen är designad med omsorg och känsla för detaljer för att ge ditt barn en realistisk och bekväm lekupplevelse.

Kostym för vacker flicka

Din dotter kommer att se så bedårande och stilig ut i denna fina dräkt. Det är också den perfekta outfiten för en fotografering.

Den här dräkten består av en svart tutu-klänning samt tillbehör som förbättrar dräkten för en framgångsrik förklädnad.

Den svarta kattdräkten för flickor är en perfekt utklädnad för små flickor som älskar att förvandlas till sitt favoritdjur. Denna dräkt är utformad för att ge utseendet av en svart katt, med spetsiga öron och en mjuk, fluffig svans.

En bekväm förklädnad

Den här kattklänningen är lätt och bekväm att bära och irriterar inte huden. Klänningen har inga ärmar för att hålla din lilla flicka sval.

Hon kan bära den på skolkarnevalen eller på en födelsedagsfest med tema, till exempel.