Hermione Granger Harry Potter-utklädnad med tillbehör komplett
Hermione Granger Harry Potter förklädnad
965,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Hermione Granger Harry Potter förklädnad

965,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Läs noga igenom storleksguiden nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små, så ta storleken ovanför din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L, ta storlek XL).

Din dotter älskar Harry Potter, så ge henne denna Hermione Granger-förklädnad, Harry Potters bästa vän. Välj denna Hermione-förklädnad och spela rollen som den bästa eleven på Hogwarts. Kostymen är perfekt för maskerader, cosplay-evenemang, Halloween eller bara för att klä ut sig hemma. Den finns i flera olika storlekar för att passa alla åldrar.
Composants

Haut, Jupes, Manteau, cravate, chapeau, Baguette d'Hermione, Lunette, Robe Gryffondor

Matériau

Coton

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Hermione Granger Harry Potter förklädnad

Hermione Granger Harry Potter-förklädnaden är en exceptionell kostym som omedelbart kommer att förflytta dig till den magiska och trollbindande världen i den berömda litterära och filmiska sagan. Inspirerad av den ikoniska karaktären Hermione Granger.

Den här förklädnaden består av flera element som är noggrant utformade för att återskapa det autentiska utseendet hos Hermione Granger. Klänningen, huvuddelen av kostymen, är tillverkad av högkvalitativt tyg med ett elegant snitt och oklanderlig finish.

Hermione förklädnadskit

Den här Hermione Granger utklädningssatsen är det perfekta sättet att förvandla din dotter till hennes favoritkaraktär från Harry Potter! Du kan ge henne den här utklädnaden på födelsedagen eller bara för att göra henne glad.

Hermione Oranger Harry Potter-förklädnaden är en perfekt kostym för alla fans av J.K. Rowlings berömda saga.

Dräkten är inspirerad av Hermione Granger, en av huvudpersonerna i bok- och filmserien om Harry Potter.

Hermione Granger

Med denna fina förklädnad kommer din dotter att ha mycket roligt när hon skapar den bästa karaktären av Hermione, den smarta, flitiga flickan som älskar böcker, som ofta vet lösningen på Harry och Rons magiska problem.

Med vår Hermione Granger Harry Potter-förklädnad kan du förkroppsliga din favoritkaraktär från sagan och fördjupa dig i Hogwarts magiska värld. Så tveka inte längre och låt dig transporteras in i Harry Potters fantastiska värld!