Harley Quinn Squad Monster utklädnad för flickor, blå, vit, röd med kompletta tillbehör.
Harley Quinn Squad Monster utklädnad för flickor
681,00 kr Select options
-10% Kod RDM10 till och med 01/06/2024

Harley Quinn Squad Monster utklädnad för flickor

681,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Läs noga igenom storleksguiden nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små, så ta storleken ovanför din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L, ta storlek XL).

Vår Harley Quinn Squad Monster-dräkt för tjejer är en otroligt cool och vågad dräkt som låter din lilla flicka förvandlas till en av de mest ikoniska karaktärerna i DC Comics universum. Inspirerad av filmen “Suicide Squad” är denna fängslande dräkt perfekt för Halloweenfester eller för rolig lek. Kostymen består av en jacka, t-shirt och flera tillbehör.
Färg

Röd

Matière

Polyester

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Harley Quinn Squad Monster utklädnad för flickor

Dräkten Harley Quinn Squad Monster för flickor är en helt bedårande och vågad dräkt som kommer att glädja små fans av den berömda superskurken.

Inspirerad av den ikoniska DC Comics-karaktären är denna dräkt perfekt för alla festliga tillfällen som Halloween, maskerader eller födelsedagsfester med tema.

Designad med stor uppmärksamhet på detaljer och erbjuder en slående likhet med Harley Quinns ursprungliga utseende i filmen “Suicide Squad”.

En spektakulär kostym!

Den här förklädnaden för flickor är en spektakulär dräkt som låter ditt barn förvandlas till en av de mest ikoniska karaktärerna i DC Comics universum.

Inspirerad av filmen “Suicide Squad” är denna dräkt noggrant utformad för att ge en oförglömlig lekupplevelse. Dräkten innehåller en långärmad jacka som är trogen Harley Quinns originaldräkt i filmen.

Tillverkad av kvalitetsmaterial som garanterar optimal komfort under hela dagen.

En komplett outfit

Dräkten levereras också med två hårlockar, en blå och en rosa som karaktären, vilket ger en touch av realism till dräkten.

För att slutföra denna outfit innehåller förklädnaden också ett par svarta fisknätstrumpbyxor samt flera andra matchande tillbehör.

Tightsen är mjuka och stretchiga och passar ditt barns ben perfekt.