Modig gosig kanin för små flickor
Kanin mjukdjur för små flickor
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Kanin mjukdjur för små flickor

170,00 kr

I lager

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Det är viktigt att välja den perfekta leksaken för ditt barn. Det är därför vi rekommenderar denna kaninfilt för små flickor. Det är den perfekta följeslagaren för ditt barn att ta med sig vart de än går. Med sin bedårande design och högkvalitativa tillverkning kommer den säkert att bli en lojal följeslagare för ditt lilla barn.
Matériau

tissu en peluche + coton PP + Gutta perchaolor

Âge

0 à 36 mois

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Kanin mjukdjur för små flickor

Kaninkudden för små flickor är en bedårande följeslagare för lek och komfort som är särskilt utformad för småbarn.

Med sina stora plyschöron och sitt leende ansikte inbjuder den till ömhet och tillgivenhet. Den kompakta storleken är perfekt för ditt barns små händer, så att hon enkelt kan hålla i den och ta den med sig vart hon än går.

Lugnande gosedjur för små flickor

Den här tjejsnuttefilten är en leksak som kan hjälpa din lilla dotter att somna lättare på kvällen. Den är också användbar för att trösta din dotter när hon gråter.

Det här är en mjuk och gosig accessoar som kommer att följa ditt barn under hennes första år. Denna snuttefilt är tillverkad av högkvalitativa material som mjuk, allergivänlig bomull, vilket gör den till ett perfekt val för spädbarn och små barn.

Kaninens design är charmig och bedårande, med mjuka öron och tassar som är lätta för små händer att greppa. Kaninen har också ett glatt, leende ansikte som kommer att ge ditt barn glädje och ömhet.

Modig gosig kanin för små flickor

Mjuk leksak för små flickor

Den här mjukisdjuret för flickor är en leksak som hjälper ditt barn att utveckla sina sinnen och sin koordination. Dessutom är den tillverkad av slitstarkt material för långvarig användning.

Perfekt för sömn, tupplurar eller avkopplande stunder. Den kan användas som ett lugnande föremål för att hjälpa ditt barn att somna lättare och känna sig tryggt. Dessutom är kanindynen lätt att tvätta och ta hand om, vilket gör den till ett praktiskt val för upptagna föräldrar.

Kort sagt, kaninsnuttefilten för små flickor är ett mjukt, gosigt och charmigt tillbehör som ger ditt barn komfort och trygghet.