LED-nallebjörn för flickor, olika färger i ett blöjrum
LED-nallebjörn för flicka
227,00 kr Select options
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

LED-nallebjörn för flicka

227,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Vår LED-nallebjörn är en utmärkt jul- eller födelsedagspresent till ditt barn. Det är en leksak som flickor kommer att älska, oavsett ålder. Den levereras med en fluga för att ge den ett mer attraktivt utseende.
Matière

Polyester, coton

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

LED-nallebjörn för flicka

Den här gosedjuret har en inbyggd LED-enhet som kan ändra 7 olika färger på ljuset. Lätt att använda, sätt bara i 3 AA-batterier. Den har en knapp för att slå på och av den.

Den här bedårande accessoaren kommer att bli din lilla flickas sovvän,Färgerna är mjuka och kommer att passa utmärkt med hennes sovrumsinredning!

Ett nattljus för ditt barn

Den här flickans LED-nallebjörn kan användas som nattlampa. Dess mjuka belysning kan hjälpa din loulou att somna bättre på kvällen. Dess lugnande närvaro tar ditt barn lättare till drömlandet.

Du kan välja mellan 7 olika ljusfärger för att lysa upp detta gosedjur.

Mjuk nallebjörn

Den här nallebjörnen för flicka är otroligt mjuk. Ditt barn kommer att kunna mysa med den i sängen på natten, eller till och med under eftermiddagsluren. Dess ljusa färger lugnar barn, som kommer att tycka att denna plysch är en sömnpartner som de inte kan leva utan.