Modig flickas plysch enhörning i ett hus
Enhörning i plysch för flickor
284,00 kr795,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Enhörning i plysch för flickor

284,00 kr795,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Här är en bra presentidé till din systerdotter eller lilla flicka: en enhörning i plysch för flickor! Det är en av de sötaste leksakerna, oavsett om det är för barn eller tonåringar. Den kommer också att vara ett underbart tillskott till din lilla flickas sovrumsinredning.
Matériau

Peluche

Sexe

Unisexe

Remplissage

Coton PP

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Enhörning i plysch för flickor

De kan hitta på fantastiska berättelser och otroliga äventyr med sin nya plyschvän.

Den här plyschleksaken kan dessutom användas som dekoration i barnets sovrum, vilket ger en touch av färg och nyckfullhet till utrymmet.

Enhörningen i plysch för flickor är också ett utmärkt verktyg för att stimulera barns fantasi och kreativitet.

Enhörning i regnbågsfärgad plysch

Den här lökhörningen är tillverkad av plyschmaterial i regnbågsfärger för att se extra söt ut. Dess textur är så mjuk att din dotter kommer att vilja gosa och mysa med den på natten.

Den är tillverkad av högkvalitativa material, vilket garanterar att den är hållbar och motståndskraftig mot fläckar och slitage.

Den här enhörningsplyschen har en vacker mångfärgad man, glittrande vingar och ett glittrande gyllene horn som ger en touch av magi och förtrollning till hennes utseende.

Mjuk, gosig plysch

Eftersom denna peel finns i 3 storlekar kan du ta den som är störst och använda den som kudde. Dessutom är den superfluffig och mysig för extra skoj.

Den generösa storleken gör att barn kan krama den och krypa upp mot den för att känna sig trygga och lugna.