Jättestor enhörning i plysch för en flicka i ett hus
Jättestor enhörning i plysch för flickor
227,00 kr852,00 kr Select options
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Jättestor enhörning i plysch för flickor

227,00 kr852,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Oavsett om du letar efter en present till ditt barn eller en vän kommer denna gigantiska enhörning i plysch att falla i god jord! Denna leksak är dekorerad med regnbågsmotiv, vilket ger den ett attraktivt utseende.
Matériau

Peluche

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Jättestor enhörning i plysch för flickor

Den här plyschleksaken är tillverkad av högkvalitativa material som garanterar motståndskraft mot slitage och samtidigt är lätt att tvätta för att förhindra ansamling av smuts eller dammkvalster. Det uttrycksfulla huvudet med stora glittrande ögon av gudomlig elegans ger liv åt denna fantastiska leksak, som också har ett skinande gyllene horn samt hovar prydda med en hypnotisk regnbågsdesign.

Din dotter kommer att älska varje stund med sin nya följeslagare! Hon kommer inte att vilja lämna hennes sida när hon väl har hållit henne i sina armar.

För fans av enhörningar

Den här enhörningsformade leksaken är designad med plyschmaterial och är vadderad med tjockt PP-bomullstyg. Den mjuka pälsen är behaglig att ta på. Det är en mjuk och mysig följeslagare som kommer att glädja alla enhörningsälskare. Denna plysch är tillverkad av högkvalitativa material som garanterar dess hållbarhet och komfort.

Den här enhörningen i plysch är perfekt för alla små flickor (och även några stora!) som är besatta av dessa mytiska varelser. Den kan användas som ett dekorativt tillbehör för ett barns sovrum eller som en lojal vän under fritiden.

Ett färgglatt gosedjur

Storleken gör att barn bekvämt kan krypa upp i den, så den är perfekt för filmkvällar med familjen eller eftermiddagslurar. Den kan också ge vardagsrummet en magisk touch när den placeras på soffan eller i ett mysigt hörn vid en öppen spis. De ljusa, livfulla färgerna på pälsen ger också denna plysch ett attraktivt utseende.

Kort sagt, denna gigantiska enhörning i plysch kommer att bli en oförglömlig present till alla dina små prinsessor eller helt enkelt till dem du vill skämma bort med något originellt!