6 färgglada ritbord med strålkastare, och till höger tillbehör som säljs med
Ritbord med projektor och tillbehör
568,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Ritbord med projektor och tillbehör

568,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Upptäck detta fantastiska ritbord med projektor och tillbehör för din lilla flicka. Det är ett spel som utvecklar sinnena, koncentrationen och kreativiteten. Med den roliga projektorn kan du rita med precision. Den färgglada och roliga designen kommer att glädja ditt barn, som kan rita i timmar och bli en riktig konstnär!
Matériau

Plastique

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Ritbord med projektor och tillbehör

Detta bord med projektor levereras med flera tillbehör, vilket gör det till ett komplett kit för att underhålla ditt barn.

Det finns en ritbok utöver bordet. Här finns också former att rita med och pennor i alla färger att färglägga med. De kan enkelt sudda och börja om igen tack vare den medföljande svampen, som tar bort märken från bordet. Denna leksak kommer att förvåna ditt barn!

Ett intressant spel

LED-projektorn för barn är en innovativ produkt som är särskilt utformad för att skapa en rolig aktivitet för ditt barn. Projektorn är utrustad med högkvalitativa lysdioder som projicerar teckningar på ritbordet, så att ditt barn kan skissera och färglägga.

Dessa teckningar kan ge din lilla konstnär idéer och stimulera deras fantasi och kreativitet. Det är ett mycket intressant och praktiskt spel.

Idealisk för koncentration

Ritbordet är i barnens höjd, vilket gör det enkelt för dem att sitta ner och rita. Den roliga och lekfulla formen på denna leksak uppmuntrar ditt barns kreativitet. Modellerna på de olika borden föreställer färgglada djur.

Ditt barn kommer att förflyttas till en fantastisk värld fylld av fascinerande färger och former. Detta kommer att utveckla deras koordination och koncentration. Perfekt för att hålla dem sysselsatta i flera timmar.