Elsas magiska ispalats byggspel
Elsas magiska ispalats – byggklossar
-10% Kod RDM10 till och med 01/06/2024

Elsas magiska ispalats – byggklossar

852,00 kr

I lager

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Känner du till våra byggklossar Elsa magiska ispalats? Det är ett mycket komplett palats i alla avseenden, både när det gäller figurerna och själva palatset. Det här palatset har flera funktioner som gör att du kan skapa olika sätt att leka med olika scenarier. Med timmar av kreativ lek till hands är den här leksaken ett utmärkt tillskott till alla leksakssamlingar.
Matériau

Plastique

Tranche d'age

< 6ans

Blocs de briques

848 pièces

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Elsas magiska ispalats – byggklossar

Elsas magiska ispalats är ett unikt byggspel som låter barn återskapa den förtrollande världen i filmen “Snödrottningen”. Dessa byggklossar är inspirerade av den ikoniska karaktären Elsa och erbjuder en uppslukande och kreativ lekupplevelse. Varje set innehåller ett sortiment av klossar i olika former och storlekar, speciellt utformade för att representera de viktigaste delarna av Elsas ispalats.

De klara, genomskinliga färgerna på klossarna påminner om isens kristallina skönhet och ger varje skapelse en touch av magi. Barn kan använda sin fantasi för att bygga Elsas ispalats enligt sina egna idéer, eller följa de medföljande instruktionerna för att troget återge originaldesignen.

Marshmallow

Marshmallow är Snödrottning Elsas säkerhetsvakt. Han skapades med hjälp av Elsas krafter och skyddar kungariket med sitt kraftfulla slag som inte låter någon komma i närheten av ispalatset.

Elsa magiska ispalats byggklossar är en otroligt rolig och utmanande leksak för barn i alla åldrar.

Med inspiration från den berömda animerade Disney-filmen Snödrottningen kan barn med detta byggset återskapa sin egen version av Elsas förtrollade ispalats.

Olaf

Olaf är en snögubbe som också skapats tack vare Elsas magiska krafter. Han bor i bergen i Arendelle och är super oskyldig och utåtriktad, han gillar också att krama folk, det gör honom väldigt glad.

Satsen innehåller hundratals färgglada byggklossar som kan sättas ihop för att skapa ett vackert och detaljerat ispalats.

Blocken är tillverkade av högkvalitativa material, vilket garanterar att de är hållbara och långvariga, även när de hanteras av klumpiga händer.