Pat' Patrol-figurer för flickor - ruinfiguren med vit bakgrund
Paw Patrol Actionfigurer för flickor
170,00 kr Select options
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Paw Patrol Actionfigurer för flickor

170,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Våra Patrol Patrol-figurer för flickor är en spännande uppsättning leksaker som kommer att glädja unga fans av den berömda animerade serien. Varje figur är noggrant utformad och detaljerad för att se exakt ut som sin motsvarande karaktär i serien, så att barnen kan återskapa sina favoritscener eller hitta på nya äventyr med sina favorithjältar.
Matière

Plastique PVC

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Paw Patrol Actionfigurer för flickor

Figurerna av Patrullen är en fantastisk uppsättning leksaker som låter barn återskapa sina favoritäventyr från den berömda TV-serien.

Dessa actionfigurer är tillverkade av högkvalitativa material och är utformade för att hålla länge, även när de används regelbundet.

Varje figur representerar en annan Patrullen-karaktär, inklusive Chase, Skye, Marshall och Rubble.

Var och en är klädd i sin distinkta uniform och utrustad med sina specialverktyg och tillbehör för att hjälpa till att rädda dagen.

Lätt att hantera och leka med

Dessa actionfigurer är en spännande uppsättning leksaker som gör att barn kan återskapa sina favoritäventyr från den populära animerade serien.

Varje figur är noggrant utformad för att se exakt ut som sin motsvarande karaktär i serien, med exakta detaljer och iögonfallande ljusa färger.

Setet innehåller fyra figurer, var och en representerar en annan medlem i Patrullens räddningsteam. Här finns Skye, den begåvade flyghunden, Chase, den intelligenta och hängivna schäfern, Ruben, den energiska engelska bulldoggen, och Marshall, den entusiastiska brandmannen med dalmatiner.

Figurerna är tillverkade av plast

Figurerna är också lätta att hantera och leka med, med rörliga leder som gör att barnen kan placera dem i olika poser och skapa fantasifulla scener.

Perfekt för tjejer som gillar att leka!

De här figurerna är perfekta för flickor som älskar att leka med karaktärsleksaker och är fans av Pat’ Patrol.

De är också perfekta för att uppmuntra barns fantasi och kreativitet genom att låta dem skapa sina egna berättelser och äventyr.

Figurerna är inte bara roliga att leka med, de är också pedagogiska. Barn kan lära sig viktiga färdigheter som problemlösning, samarbete och kommunikation genom att leka med dem.