Elsa- och Anna-dockor för flickor i ask
Elsa och Anna Frost Dockor för flickor
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Elsa och Anna Frost Dockor för flickor

284,00 kr

I lager

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Dessa Elsa- och Anna-dockor för flickor är idolerna för alla flickor som har sett Disneyfilmen Frost. Dessa berömda leksaker är utmärkta födelsedagspresenter till barn. Köp en till din lilla flicka så att hon kan ha roligt med sina favoritprinsessor.
Matériau

PVC

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Elsa och Anna Frost Dockor för flickor

Elsa och Anna-dockorna för flickor är inspirerade av den berömda animerade filmen “Snödrottningen”. Dessa bedårande dockor är noggrant utformade för att fånga det unika utseendet och personligheten hos de två systrarna, Elsa och Anna.

Elsa-dockan är klädd i sin vackra glittrande blå klänning, som påminner om den is och snö som hon håller så kär. Hennes långa blonda hår är knutet i en elegant fläta, vilket ger hennes kungliga utseende en touch av elegans. Med sina glittrande blå ögon och sitt söta leende är Elsa redo att ta med barnen på magiska äventyr i kungariket Arendelle.

Dockor med tillbehör

Dessa dockor är vackert klädda, vilket din dotter säkert kommer att älska. De levereras med små tillbehör som ett par stövlar, klack, armband, krona, halsband och en blomma.

Dockorna Elsa och Anna för flickor är vackra leksaker som kommer att tilltala alla små flickor som är fans av den berömda berättelsen om Snödrottningen.

Dessa två dockor är inspirerade av filmens huvudpersoner, Elsa och Anna, och är designade med stor uppmärksamhet på detaljer för att troget återge deras utseende.

Elsa- och Anna-dockor för flickor i ask

Dockor med rörliga leder

Dockorna Elsa och Anna är tillverkade av vinylmaterial och har rörliga leder. De är ca 29 cm stora, vilket är perfekt för barn som vill leka med dem.

Elsa-dockan är klädd i en gnistrande blå klänning, dekorerad med snöflingemotiv och glänsande kristaller. Hon bär också en matchande cape, som ger henne en majestätisk och elegant look.

Hon har långt blont hår

Hennes långa blonda hår är stylat i en sofistikerad fläta, vilket ger ännu mer charm till den här dockan.