Söt plyschkanin för flickor, olika färger på ett bord med en bok
Söt kramgo kanin för flickor
227,00 kr340,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Söt kramgo kanin för flickor

227,00 kr340,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Oavsett om det är din dotter, syster eller systerdotter kommer hon att älska denna söta kramgoa kanin. Med sitt söta utseende, roliga öron och mjuka päls kommer den säkert att glädja alla tjejer.
Matière

Coton

Tranche d'âge

8 à 11 ans

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Söt kramgo kanin för flickor

Den här gosedjuret är perfekt att ha vid ditt barns sida på natten för att lugna henne, eller som ett dekorativt tillbehör på sängen eller soffan. Tack vare dess otroliga mjukhet kommer din lilla flicka inte att kunna klara sig utan den och hon kommer att älska den väldigt mycket! Den kan bli din lilla flickas nattkompis. Denna kanin kan bli hennes gosedjur.

Gåvor till flickor

Dessa kaninleksaker är perfekta för flickor i alla åldrar, eftersom de erbjuder massor av skoj och underhållning. De är en perfekt present för alla tillfällen, t.ex. din adepts födelsedag.

Kaninformen är bedårande och tröstande, liksom de tre lika mjuka färgerna.

Mjuk plysch

Den här kaninplyschen är gjord av mjukt bomullsmaterial så den är skön att kramas med. Den har också ett sött ansikte, vilket gör den superattraktiv.

Perfekt för att följa med din lilla flicka under dagen och även på natten för att tillbringa lugna nätter i sällskap med sitt favoritgosedjur!