Svartvit panda - gosedjur för flickor
Panda mjukdjur för flickor
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Panda mjukdjur för flickor

170,00 kr

I lager

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Vi vill presentera en ny söt leksak för dig, gosedjuret Panda för flickor. Det är supermjukt med ett bedårande litet ansikte. Den är perfekt för att lugna barnet på natten eller på långa bilresor. Den är också lätt att ta hand om och kan maskintvättas utan att förlora sin mjukhet eller form.
Färg

Svart

Recommande L'âge

7 mois à 12 ans

Matériau

Peluche

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Panda mjukdjur för flickor

Pandadynan för flickor är en gullig lekkamrat och en tröstande följeslagare för små flickor. Med sin söta och mjuka design är detta täcke perfekt för att följa med ditt barn hela dagen och hela natten. Täcket är tillverkat av högkvalitativa material och är extremt mjukt att ta på, vilket ger din lilla flicka en känsla av komfort och säkerhet.

Den sammetslena texturen och de kraftiga sömmarna garanterar dess hållbarhet, även efter många gos och lekar. Pandadynan för flickor är designad med särskild uppmärksamhet på detaljer. Hans omsorgsfullt broderade ansikte har stora runda ögon och en liten leende mun, vilket ger intrycket av att han alltid är glad och redo att leka. Hans öron är också broderade, vilket ger leksaken en touch av realism och charm.

Multifunktionell mjukisdjur

Den här doudou är multifunktionell och kan användas som handduk, näsduk eller haklapp. Dessutom har den en söt struktur och färg som kommer att fånga ditt barns uppmärksamhet.

Pandatäcket för flickor är en bedårande sovkompis som kommer att trösta din lilla prinsessa under hennes oroliga nätter. Detta täcke är designat med mjuka och fluffiga material och har en behaglig textur som lugnar ditt barns sinnen.

Med sin söta och charmiga design är täcket Panda perfekt för små flickor som älskar djur och gosedjur.

Svartvit panda - gosedjur för flickor
Svartvit panda - gosedjur för flickor

Supermjukt gosedjur

Den här doudou är en leksak som ditt barn kommer att älska att krama tack vare det supermjuka materialet. Den har en rem på huvudet så att ditt barn enkelt kan lyfta eller bära den.

Den har ett upphöjt pandahuvud, stora glänsande svarta ögon och en svart hjärtformad näsa för att ge den ett bedårande utseende. Täcket är tillverkat av högkvalitativa material och är slitstarkt och tål att tvättas ofta.