Educational Patrol Puzzle för flickor
Pedagogiskt Paw Patrol-pussel för flickor
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Pedagogiskt Paw Patrol-pussel för flickor

227,00 kr

I lager

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Upptäck vårt pedagogiska Patrol-pussel för tjejer, ett roligt och pedagogiskt pusselspel som är perfekt för unga tjejer som älskar den animerade serien Patrol. Detta pussel är utformat för att hjälpa barn att utveckla sin hand-öga-koordination, problemlösning och samarbetsförmåga.
Matériau

Carton

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Pedagogiskt Paw Patrol-pussel för flickor

Detta pussel är ett spännande och utmanande spel som erbjuder en rolig och lärorik spelupplevelse för unga flickor.

Designat med färgglada och attraktiva bilder från den populära animerade serien Pat’patrol, med barnens favoritkaraktärer som Chase, Ruben, Marshall och många fler.

Det är perfekt för flickor från 3 år och uppåt, eftersom det låter dem utveckla sina kognitiva färdigheter, hand-öga-koordination, tålamod och problemlösning samtidigt som de har roligt.

Roligt och lärorikt!

Our Pat’patrouille Puzzle är ett roligt och pedagogiskt spel som små flickor som är fans av den berömda animerade serien Pat’patrouille kommer att älska.

Pusslet är utformat för att hjälpa barn att utveckla sin finmotorik, hand-öga-koordination och problemlösningsförmåga.

Pusslet har 40 bitar tillverkade av tjock, slitstark kartong, vilket gör det lätt för små händer att hantera. Bitarna är också mycket färgglada och föreställer favoritkaraktärer från Pat’patrol-serien.

Educational Patrol Puzzle för flickor

Ett bra val för din dotter!

Pusseldesignen är mycket intressant, eftersom den visar karaktärerna i olika situationer och miljöer.

Pusslet är inte bara roligt, det är också pedagogiskt. Det hjälper barn att utveckla sitt visuella minne, sin koncentration och sitt tålamod. Genom att arbeta med pusslet lär sig barnen också om lagarbete, att dela med sig och att kommunicera med andra.

Kort sagt, Pat’s Patrol Educational Puzzle for Girls är ett utmärkt val för föräldrar som vill ge sina döttrar en rolig och pedagogisk leksak.