Set med byggklossar till en flickas hus med trädgård. Rosa, gula och blå färger
Byggklossar för flickor
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Byggklossar för flickor

1022,00 kr

I lager

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Här är ett set med byggklossar för flickor. Det består av prefabricerade element som ditt barn kan sätta ihop som hon vill, eller genom att följa instruktionerna i en mönsterbok. Detta set med byggklossar är en leksak som du kan ge bort i julklapp eller på din lilla flickas födelsedag.
Recommande L'âge

7 à 12 ans

Matériau

Plastique

Type de plastique

ABS

Quantité

539 pièces

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Byggklossar för flickor

Tjejbyggsatsen är ett pedagogiskt och underhållande spel som låter unga tjejer utforska sin kreativitet och utveckla sin problemlösningsförmåga.

Detta set innehåller en mängd färgglada och attraktiva delar, speciellt utformade för att fånga flickors uppmärksamhet och stimulera deras fantasi.

ABS plastleksak för flickor

Den här uppsättningen byggklossar är en leksak som är tillverkad av ABS-plast av mycket god kvalitet. Den är mycket hållbar och kan hålla i flera år.

Byggklossuppsättningen för flickor är ett kreativt och roligt byggspel som låter små flickor utveckla sin fantasi och kreativitet samtidigt som de har roligt.

Byggklossarna är tillverkade av högkvalitativa, hållbara och giftfria material, vilket garanterar att barnen är säkra när de använder dem. Klossarna är också lätta att hantera och montera, vilket gör det enkelt för barn att bygga komplexa och fascinerande strukturer.

36314-0ca487.jpeg
36314-b3921e.jpeg

Fantasileksak för flickor

Den här byggklossuppsättningen är en leksak för tidig inlärning för din lilla flicka. Det hjälper till att utveckla fantasi, planering av byggsteg och manuell fingerfärdighet.

Byggklossuppsättningen för flickor levereras med en detaljerad instruktionsmanual som guidar barnen genom byggprocessen steg för steg. Instruktionerna är tydliga och enkla att följa, vilket gör att barnen kan bygga komplexa modeller utan hjälp av en vuxen.