Rosa och blå plyschval för flickor på ett bord
Flickas uppstoppade val
284,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Flickas uppstoppade val

284,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Vill du imponera på din dotter med en fantastisk present? Ett bra sätt att göra det är att köpa henne denna supergulliga plyschval för flickor. Den är mjuk att ta på, attraktiv och lätt. Den kan användas som en skön kudde för tupplurar eller bilresor. Barn kommer att älska att krama denna plysch och känna sig trygga och skyddade.
Matériau

Coton

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Flickas uppstoppade val

Plyschvalen för flickor är en bedårande lekkamrat och kramkompis som kommer att glädja små flickor i alla åldrar. Den här mjuka och gosiga plyschleksaken är noggrant utformad för att se ut som en riktig val, med sina stora fenor, glada leende och glittrande ögon. Gosedjuret är inte bara otroligt mjukt att ta på, det är också tåligt och slitstarkt, vilket gör det till ett perfekt val för fantasifulla lekar och vardagsäventyr.

Mysig kudde för flickor

Den här flickans plysch kan fungera som kudde eftersom den är mysig, mjuk och har en oval form. Att gosa med denna plyschleksak vid läggdags kan hjälpa dig att få en bättre natts sömn.

Plyschvalen för flickor är en mjuk och gosig leksak som kommer att glädja alla små flickor. Denna plyschleksak är tillverkad av högkvalitativa material, vilket gör den hållbar och slitstark.

Valen är avbildad med ljusa, glada färger och noggranna detaljer som ger den ett realistiskt utseende.

Val i plysch som är lätt att bära

Med sin iögonfallande design kommer denna valplysch att vara perfekt för att dekorera alla rum i ditt hem. Den har också tyg på huvudet så att du enkelt kan bära den.

Ögonen är broderade för att förhindra risk för kvävning, vilket gör det till en säker leksak för yngre barn. Detta gosedjur är också mycket mjukt att ta på, vilket gör det perfekt för gos och avkoppling.