Pat' Patrouille fordons- och karaktärsset för flickor, olika modeller
Paw Patrol fordon och karaktärer för flickor
-10% Kod RDM10 till och med 01/06/2024

Paw Patrol fordon och karaktärer för flickor

329,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Din dotter älskar säkert Patrol, så det är perfekt att vi har ett paket med 12 leksaker med Patrol-figurer och deras fordon. Hon kommer att hitta Chase, Marcus, Rocky, Ruben, Zuma, Stella och till och med Ryder. Alla karaktärer och deras fordon finns med för ännu mer skoj.
Matériau

Plastique

Contenu

12 pièces

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Paw Patrol fordon och karaktärer för flickor

Patrullens fordon och karaktärer för flickor är ett komplett set som fördjupar små äventyrare i den fängslande världen i den berömda animerade serien. Inspirerat av de modiga hjältarna i Pat’ Patrol erbjuder detta set en uppslukande och stimulerande lekupplevelse.

Setet innehåller en mängd olika fordon och karaktärer, alla med sina egna unika egenskaper. Fordonen inkluderar Stellas brandbil, Chases skolbuss, Skyes livbåt och många fler.

 

De är alla tillsammans

Alla dessa leksaker representerar karaktärerna från den tecknade serien Pat Patrol med alla fordon. En samling med 12 leksaker för att utöka den som ditt barn redan äger. En bra present till jul och nyår.

Patrullens fordon och karaktärer för flickor är en fantastisk leksak som låter barn fördjupa sig i den spännande världen i den berömda animerade serien.

Detta set innehåller sex bedårande karaktärsfigurer, var och en med sitt eget unika fordon.

Uppspelning av scener

Med de här leksakerna kan din dotter låta fantasin flöda och spela upp scener från Patrull-serien om och om igen. Ge henne de där lyckliga stunderna då hon kan blomma ut i sin barnsliga värld.

Barn kan ha roligt när de leker med de hjältemodiga Pat’ Patrol-valparna, varje karaktär är utrustad med sitt eget fordon, utformat för att hjälpa dem att lösa problem och rädda dagen.

Farkosterna har alla funktionella hjul och autentiska detaljer som kommer att glädja fans av serien.