Komplett servis med Snödrottningen för flickor i en rosa låda.
Frost servis för flickor
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Frost servis för flickor

284,00 kr

I lager

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Om du ska på campingresa eller en weekend i bergen eller vid havet, här är en härlig uppsättning porslin som din dotter kan använda för att äta och dricka. Setet innehåller en 300 ml flaska, 1 kopp, 1 sked och 1 gaffel. Allt dekorerat med Snödrottningens figurer. En fin present till jul och nyår.
Matériau

ABS

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Frost servis för flickor

Snödrottningens servis för flickor är ett perfekt val för alla små prinsessor som är fans av den berömda animerade Disney-filmen. Setet innehåller allt ditt barn behöver för att skapa ett förtrollat bord inspirerat av den magiska världen i Arendelle. Servisen är vackert dekorerad med ikoniska Snödrottning-motiv, som de bedårande figurerna Elsa och Anna samt gnistrande snöflingor.

Ditt barn kommer att känna sig som en riktig prinsessa med detta speciella porslin, som ger en extra dos kul och fantasi till varje måltid.

Redo för äventyr

Med denna special flicka-servis och dekorerad enligt Snödrottningen, kommer din dotter alltid att vara redo att gå. En vacker kalebass med matchande kopp och bestick. Tänk på det för semestern efter jul om du till exempel ska till fjällen.

Snödrottningens porslinsset för flickor är ett perfekt val för små flickor som älskar den berömda animerade Disney-filmen. Setet innehåller allt ditt barn behöver för att äta och dricka med stil, samtidigt som det är praktiskt och lätt att använda.

Komplett servis med Snödrottningen för flickor i en rosa låda.

Flickors matredskap

Här är en special servis för flickor i Snödrottningens färger. Detta kan alltid användas för skolmatsalen eller helgutflykter.

Porslinssetet består av fyra delar: en middagstallrik, en sopptallrik, en skål och en kopp. Varje del är dekorerad med färgglada bilder av Snödrottningen, inklusive ditt barns favoritkaraktärer som Elsa, Anna, Olaf och Sven.

De ljusa färgerna och detaljerade mönster på varje del ger en touch av magi och nyckfullhet till måltiden.