Anka luftpistol skjutleksaker för flickor med grön bakgrund
Anka luftpistol skjutleksaker för flickor
-10% Kod SPG10 till och med 26/06/2024

Anka luftpistol skjutleksaker för flickor

284,00 kr

I lager

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Luftpistolleksakerna med ankmönster för flickor är ett roligt och färgglatt val för barn som gillar att leka skjutlekar. Med sin unika ankdesign är dessa luftpistoler ett roligt alternativ för unga tjejer som vill ha kul samtidigt som de utvecklar sin hand-öga-koordination. Tillverkade av högkvalitativa material.
Matériau

Plastique

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Anka luftpistol skjutleksaker för flickor

Den här luftpistolen med ankmönster för flickor är en rolig och lekfull produkt som gör att små flickor kan ha roligt samtidigt som de utvecklar sin fingerfärdighet och koordination.

Den attraktiva designen med färgglada ankmotiv gör den särskilt lämplig för barns smak. Denna skjutleksak är tillverkad av högkvalitativa material och är slitstark och hållbar, vilket garanterar långvarig användning utan risk för brott eller skador.

En färgstark och originell design!

Luftpistol med ankmönster för flickor är en rolig och lekfull produkt som kommer att tilltala små flickor som letar efter äventyr och skoj.

Den här luftpistolen har en färgglad och originell design med ankmotiv som ger en touch av nyckfullhet och skoj. Denna skjutleksak är tillverkad av högkvalitativa material och är robust och slitstark, vilket garanterar lång, bekymmersfri användning.

16760-72d874.jpeg

Perfekt för barn i alla åldrar

Luftpistolen är enkel att använda och perfekt för barn i alla åldrar.

Den är också lätt och kompakt, vilket gör den enkel att bära och förvara. Den ankmönstrade luftpistolen för flickor är perfekt för utomhusaktiviteter, födelsedagskalas, sportevenemang eller bara för skojs skull hemma.

Lilla tjejer kommer att älska att sikta på mål med precision och tävla mot varandra för att se vem som är den bästa skytten.