Montessori-multiplikationsspel i trä för flickor med låda
Montessori-multiplikationsspel i trä för flickor
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Montessori-multiplikationsspel i trä för flickor

454,00 kr

I lager

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Kolla in vårt multiplikationsspel i montessoriträ för tjejer, det är så roligt och fantastiskt. Detta pedagogiska multiplikationsspel är ett bra sätt för barn att lära sig multiplikation. Spelet är tillverkat av högkvalitativt trä, vilket gör det mycket hållbart, så ditt barn kommer att älska att kunna leka med vänner och lära sig på samma gång.
Färg

Brun

Matériau

Bois

Caractéristiques

Éducatif

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Montessori-multiplikationsspel i trä för flickor

Montessoris multiplikationsspel i trä för flickor är ett innovativt pedagogiskt verktyg som är särskilt utformat för att hjälpa unga flickor att utveckla sina matematiska färdigheter samtidigt som de har roligt. Spelet är utformat enligt principerna i Montessori-metoden, som uppmuntrar självständigt och sensoriskt lärande.

Spelet innehåller en robust, färgglad träskiva som är indelad i flera sektioner, var och en representerar en annan multiplikationstabell.

Det perfekta utbildningsspelet för skojs skull!

trä montessori multiplikation pedagogiskt spel för flickor är ett utmärkt verktyg för att lära sig multiplikationstabellerna.

Tillverkad av högkvalitativt trä, vilket gör den mycket hållbar. Siffrorna och symbolerna är väl synliga, vilket gör det lätt att lära sig.

Det här är ett utmärkt verktyg för att lära sig multiplikationstabellerna

Designat för flickor, detta pedagogiska spel har utformats speciellt för att hjälpa barn att lära sig multiplikationstabellerna på ett roligt och interaktivt sätt.

Detta pedagogiska spel är tillverkat av högkvalitativa material och består av 100 färgglada träklossar som var och en representerar ett annat tal.

Montessori-multiplikationsspel i trä för flickor med låda
0-f80f0d.jpeg

Det perfekta spelet för din dotter!

Notre educational wooden montessori multiplication game for girls är ett bra sätt för barn att lära sig multiplikationstabellerna.

Spelet består av olika siffror som representerar de olika multiplikationsfaktorerna.

Detta spel är ett utmärkt verktyg för att lära barn att lösa matematiska problem.