Flicka med enhörning i plysch i ett hus
Enhörning i plysch för flickor
340,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Enhörning i plysch för flickor

340,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Vi presenterar vår senaste produkt: denna enhörningsleksak i plysch för flickor! Det är en av de bedårande leksaker som ditt barn kommer att vilja leka med om och om igen! Det är en fantastisk gåva som små flickor kommer att älska. Gör din beställning så snart som möjligt så att du inte missar något!
Matériau

Coton

Recommande L'âge

0 à 12 ans

Sexe

Unisexe

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Enhörning i plysch för flickor

Enhörningens plyschleksak för flickor är en söt och magisk följeslagare som kommer att förvåna barn i alla åldrar. Enhörningen är ett mytiskt djur som har fascinerat i århundraden, och denna plyschleksak fångar perfekt dess charm och skönhet.

Den här plyschleksaken är speciellt utformad för flickor, med fina detaljer och ljusa färger som kommer att fånga deras fantasi. Den uppmuntrar till kreativ lek och utveckling av sociala färdigheter, eftersom barn kan hitta på fantastiska historier och dela äventyr med sin nya enhörningsvän.

Enhörning i plysch för flickor

Genom att köpa denna söta enhörning i plysch ger du din dotter något mjukt att gosa med på natten. Tack vare den iögonfallande designen kan den också dekorera hennes sovrum.

Enhörningen i plysch för flickor är en bedårande lekkamrat som kommer att glädja små flickor med en passion för enhörningar.

Den här plyschleksaken är tillverkad av mjuka, slitstarka material som ger en behaglig konsistens vid beröring och ökad hållbarhet. Den har en mångfärgad man och svans samt en vit kropp som påminner om den mytomspunna bilden av enhörningen.

Mjuk, gosig kudde för flickor

Den här flickleksaken är fylld med tjockt PP-bomullsmaterial och är mysig och mjuk på samma gång. Den kan användas som en kudde för att ge din dotter en söt dröm på natten.

Ögonen är också noggrant broderade för att ge denna plysch liv.

Den här enhörningsplyschen är inte bara söt, utan den kan också stimulera barns fantasi och kreativitet.