Set med 11 kattformade kuddar i brunt, grått och rosa
Kattformad kudde för flickor
170,00 kr681,00 kr Select options
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Kattformad kudde för flickor

170,00 kr681,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Om din dotter älskar katter kommer hon säkert att älska den här kudden också. Den är formad som en katt och har den perfekta storleken för att gosa med. Den är också som ett gosedjur som är perfekt för att lugna ditt barn när hon har haft det jobbigt i skolan.
Matière

Coton

Âge

4 à 12 ans

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Kattformad kudde för flickor

Den här kattformade kudden har en söt och rolig design som säkert tilltalar små flickor som älskar djur och gosedjur. Omsorgsfulla detaljer som broderade ögon, spetsiga öron och en svans gör den till ett charmigt dekorativt föremål som kommer att ge en touch av nyckfullhet till ditt barns sovrum.

Stor kudde

Den här kudden är avsedd att användas av flickor för att sova. Den är tillräckligt stor för att deras huvud ska kunna vila på och stödja deras kropp så att de lätt kan hitta sömn.

Den kattformade kudden för flickor är en bedårande och bekväm accessoar som ger ditt barns sovrum en mjuk touch. Med sin lekfulla kattform blir den här kudden den perfekta följeslagaren för stunder av avkoppling och vila.

0-9462ea.jpeg

Kudde med plysch

Den här kattkudden är tillverkad av plysch och stoppad med bomullstyg från pp, och är tillräckligt mjuk för att ditt barn ska kunna mysa bekvämt med den på natten.

Den här kudden är tillverkad av högkvalitativa material och är mjuk att ta på och behaglig att kramas med. Den fluffiga strukturen och bomullsfyllningen ger optimal komfort för ditt barns huvud och nacke.

Kudden är tillverkad av högkvalitativa material och är mjuk att ta på och behaglig att krama om

Vad mer är, den är lätt att ta hand om och kan maskintvättas utan att förlora sin form eller mjukhet.