Rosa tjejtält med stjärnor och mångfärgade bollar inuti
Rosa lektält med stjärndesign för flickor
-10% Kod SPG10 till och med 26/06/2024

Rosa lektält med stjärndesign för flickor

454,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Det rosa lektältet med stjärnmönster är perfekt för små flickor som gillar att ha roligt och utforska sin värld. Detta magiska utrymme erbjuder ditt barn ett äventyr som en riktig prinsessa, utan att lämna hemmet. Tältet är mjukt att ta på och slitstarkt, vilket gör det lämpligt även för småbarn.
Färg

Rose

Matière

Chiffon

Âge

7 à 12 ans

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Rosa lektält med stjärndesign för flickor

Fuktresistent, så det är lätt att underhålla detta lätta, hopfällbara tipitält som vem som helst kan bära med sig överallt. Det rosa lektältet med stjärnmotiv för flickor är ett intimt och tidlöst utrymme där ditt barn kan isolera sig från vuxna och njuta av lugna stunder ensam eller omgiven av låtsasvänner. Det är glatt dekorerat och kommer att bjuda in din lilla prinsessa att tillbringa oförglömliga stunder av magiska drömmar i sin hemliga tillflyktsort … Ett unikt äventyr under stjärnorna!

Ett behagligt utrymme

Detta rosa lektält med stjärnmotiv för flickor är ett måste för alla blivande prinsessor. Med sin unika och charmiga design erbjuder det en mängd möjligheter för barn att ha roligt och leka utanför sovrummet.

I detta fantastiska utrymme, gömt längst ner i trädgården eller så nära huset som möjligt, kommer din lilla flicka att hitta på magiska, imaginära äventyr. Tältet har ett stort rundat tak prytt med ljusa spetsar och ett rosa stjärnmotiv.

Rosa tjejtält med stjärnor och mångfärgade bollar inuti

Ett tält med färgglad design

Det rosa lektältet med stjärnmotiv för flickor är det perfekta tillbehöret för att skapa en magisk, färgglad miljö för din lilla prinsessa. Tältet är utformat speciellt för barn och är enkelt att sätta upp och ta ner utan extra verktyg och kan enkelt transporteras för att följa med på familjens äventyr!

De glada färgerna ger en rolig stund inomhus medan solljuset skiner genom tyget för utmärkt ljusstyrka i rosa toner.