Minnie-mössa i ull för barn på ett bord med flera färger
Mimmi Pigg ullhatt för barn
227,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Mimmi Pigg ullhatt för barn

227,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Upptäck vår sublima Minnie-mössa i ull för barn. Din dotter kommer att bli överlycklig över att kunna bära denna mössa varje dag i vinter. Denna roliga, varma mössa har den ikoniska Disney-figuren och är stickad i mjuk, varm ull för ditt barns komfort. Tillverkad av högkvalitativa, supermjuka material.
Matériau

Laine

Tranche d'âge

2 à 7 ans

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Mimmi Pigg ullhatt för barn

Mössan Minnie Mouse i ull för barn är en söt men funktionell accessoar, särskilt utformad för att hålla ditt barns huvud varmt under vintermånaderna.

Mössan har en charmig design med den ikoniska Disneyfiguren Mimmi Pigg. Mimmis signaturöron är integrerade i mössan, vilket ger en lekfull och rolig touch till ensemblen.

För att hålla din dotter varm hela vintern!

Minnie Mouse är en av de mest ikoniska karaktärerna i världen och din lilla flicka kommer att älska att bära denna Minnie wool beanie!

Den här mössan är gjord av högkvalitativt material, tillverkad av ull, och kommer säkert att hålla din dotter varm hela vintern lång.

Mössa i Minnie-ull för barn är en bedårande och praktisk accessoar för små flickor som älskar den ikoniska Disney-karaktären.

Den här mössan är tillverkad av högkvalitativa material och är mjuk, varm och bekväm att bära under de kallaste vintermånaderna. Mössans design är inspirerad av den berömda Mimmi Pigg, med svarta öron och en röd signaturbåge på toppen.

Mjuk och bekväm!

Minnie Mouse ullmössa för barn är supersöt och varm.

Den är tillverkad av ull, vilket gör den mjuk och bekväm. Mössan är ganska enkel, men den har den perfekta detaljen att det är Mimmis öron med flugan ovanför.

Mössan är gjord av ull, vilket gör den mjuk och mysig

De ljusa, glada färgerna ger en touch av skoj till alla vinteroutfits, medan mössans form håller huvudet och öronen varma och fina. Minnie-mössan i ull för barn är perfekt för familjeutflykter, utomhusaktiviteter eller bara för att mysa i soffan under kalla, regniga dagar.