Snygg rosa stickad mössa för moderiktiga tjejer
Snygg stickad mössa för flickor
227,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Snygg stickad mössa för flickor

227,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

För unga tjejer som vill hålla värmen under de kalla vintermånaderna är denna snygga stickade mössa för tjejer precis vad de behöver. Det är en accessoar som ger dem utmärkt skydd mot kylan. Dessutom är den supersnygg och iögonfallande. Den är lämplig för bebisar och barn.
Material

Ull, Akryl

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Snygg stickad mössa för flickor

Den snygga stickade mössan för flickor är en måste-ha accessoar för att tackla kyliga dagar med stil och komfort. Mössan är tillverkad av en blandning av mjuk ull och högkvalitativa syntetfibrer och ger optimal värme samtidigt som den är bekväm att ta på.

Den stickade designen ger den en fin textur och en elegant look som säkert kommer att tilltala utseendemedvetna tjejer.

Keps med avtagbar pompom

Pom-pom är avtagbar och kan fästas på mössan med hjälp av en tryckknapp. Den har två dragsnören på sidorna för att se till att den sitter på plats även när det blåser!

Den snygga stickade mössan för flickor är en oumbärlig modeaccessoar för kalla vinterdagar. Mössan är tillverkad av högkvalitativa material och är mjuk, varm och bekväm att bära.

Finstickningen ger mössan en behaglig struktur och ett elegant utseende.

Vindtät mössa

Materialet i denna mössa är tillverkat av slitstarkt och mjukt akryltyg. Den är vindtät och håller ditt barns huvud varmt under vinterutflykter.

Mössans design är både enkel och elegant, med en klassisk form som passar alla outfits.

Den finns i en mängd olika ljusa, glada färger samt mer neutrala toner för att passa alla smaker och stilar.