Mössa för flickor från 3 till 18 månader på ett bord, olika färger, rosa, röd, grå och svart
Mössa med 2 pomponger för flickor mellan 3 och 18 månader
284,00 kr Select options
-10% Kod SPG10 till och med 26/06/2024

Mössa med 2 pomponger för flickor mellan 3 och 18 månader

284,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Mössan med 2 pom-poms för flickor mellan 3 och 18 månader är det perfekta valet för alla små flickor som gillar att vara snygga och moderiktiga. Mössan är tillverkad i ett mjukt och bekvämt tyg och ger extra värme och skydd mot kyla samtidigt som den ser bedårande ut.
Matière

Acrylique

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Mössa med 2 pomponger för flickor mellan 3 och 18 månader

Den här mössan är extremt trendig och finns i en mängd olika ljusa färger, och den har också raffinerade detaljer som snoddar eller andra sofistikerade stickade mönster som ger ännu mer visuellt intresse. När det är kallt kommer din lilla pirat att ha en look som andra tjejer vill ha.

Charmig hatt

Den här mössan är en bedårande och funktionell modeaccessoar som håller din lilla prinsessa varm samtidigt som den ger henne en unik stil. Med sin design med två pompoms är mössan helt charmig och kommer att vara det perfekta tillskottet till ditt barns vintergarderob. De neutrala färgerna passar enkelt till alla outfits.

Varm, stretchig mössa

Den här mössan är designad med ett dubbelt lager av tjockt stickat tyg som effektivt håller kvar värmen, så att ditt barn håller sig varmt även i det kallaste vädret.

Stretchmaterialet ser till att mössan sitter tätt på barnets huvud utan att glida eller röra sig.