vinterpaket för flickor: handske + halsduk + mössa
Vinterpaket för grå tjejer: Mössa + Handskar + Varm halsduk
-10% Kod RDM10 till och med 01/06/2024

Vinterpaket för grå tjejer: Mössa + Handskar + Varm halsduk

397,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Skydda din dotter från kylan med detta varma och mysiga set som är perfekt för små tjejer med stil! Setet består av en stickad mössa med pompom, ett par ultravarma handskar och en halsduk med plyschinsida – din lilla pirat kommer att ha allt hon behöver för en mysig vinter!
Matériau

Acrylique, Polyester, Coton

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Vinterpaket för grå tjejer: Mössa + Handskar + Varm halsduk

Vinterpaketet: Mössa + Handskar + Scarf för flickor är det perfekta valet för att hålla din lilla prinsessa varm och snygg under de kalla vintermånaderna. Detta paket innehåller tre viktiga accessoarer som inte bara är funktionella, utan också otroligt söta.

Mössan har också en bedårande pom-pom på toppen, vilket ger en touch av lekfull stil till hennes vinterlook. Härnäst har vi handskarna.

Mössa och halsduk för tjejer med stil!

Är vintersäsongen tillbaka? Missa då inte detta fantastiska vintererbjudande! Med detta perfekta set för små flickor som älskar att se snygga ut kommer din lilla pirat att få en varm vinter fylld av mjukhet.

Med en ultravarm stickad halsduk med plyschinsida och hennes grå stickade mössa med två vita pom-poms kommer din lilla flicka garanterat att bli rastens stjärna!

Ett par ultravarma handskar för flickor

Med detta parvarma och mysiga handskar för flickor kommer din lilla flicka aldrig att ha kalla händer tack vare den mjuka plyschinredningen. De är extremt bekväma och varma och kyla tränger inte in i handsken, vilket skyddar hennes fingrar och händer från frysande temperaturer.

Vänta inte längre, ge din lilla pirat mjukhet, komfort och värme hela vintern med detta vinterpaket för flickor!