Trendig vintermössa för flickor, flera färger på ett bord
Vintermössa för flickor
170,00 kr Select options
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Vintermössa för flickor

170,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Om du letar efter en mössa till din dotter kanske du vill överväga den här. Denna vintermössa för tjejer är supertjock och bekväm. Den anpassar sig perfekt till ditt barns storlek tack vare det stretchiga tyget. Denna vintermössa för flickor finns i en mängd olika ljusa färger och roliga mönster för att passa alla smaker och personligheter.
Matériau

Coton

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Vintermössa för flickor

De små öronen på mössans ovansida ger accessoaren en touch av originalitet. Glöm inte den här mössan på dina utomhusutflykter för att hålla ditt barns huvud varmt och skönt!

När det första kalla vädret kommer kommer vintern att vara en bris för din pirats huvud, eftersom det kommer att hålla sig varmt och skönt.

Bomullshatt för flickor

Den här flickmössan är tillverkad av bomullsmaterial som gör den perfekt mjuk. Den är lämplig för höst- och vintersäsongen.

Vintermössan för tjejer är ett viktigt tillbehör för att möta säsongens kalla temperaturer.

Designad med högkvalitativa material, erbjuder denna mössa optimalt skydd mot vind och kyla samtidigt som den ger en touch av stil till din lilla flickas outfit.

Mjuk, varm mössa

Den här vintermössan är den enda typ av huvudbonad för kallt väder som din dotter verkligen behöver. Den fungerar som skydd mot låga temperaturer, vind och snö.

Den här mössan är tillverkad av mjuk, varm ull och är bekväm att bära och kliar inte på ditt barns ömtåliga hud.

Den har också ett fleecefoder som lägger till ett extra lager värme för att skydda ditt barns huvud och öron från den isande kylan.