2 mössor med små öron och hakar under hakan är monterade på bärarna, den beige är framtill och den grå är baktill till höger
Tjejmössa med små öron för bebisar mellan 0 och 2 år
306,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Tjejmössa med små öron för bebisar mellan 0 och 2 år

306,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Håll ditt barns huvud varmt med denna fina mössa för flickor med små öron. Den är perfekt för att svalka dagar och nätter, och är en utmärkt present till alla barn mellan 0 och 2 år. Den här mössan är tillverkad i ett mjukt och mysigt tyg och kommer snabbt att bli en favorit.
Matériau

COTON

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Tjejmössa med små öron för bebisar mellan 0 och 2 år

Flickmössa med små öron för bebisar mellan 0 och 2 år är en söt och funktionell accessoar som håller din lilla prinsessa varm samtidigt som den ger hennes outfit en touch av stil.

Den här mössan är speciellt utformad för barn i åldern 0 till 2 år och har en perfekt och bekväm passform.

Små öron som är alldeles för söta!

Den här söta huvan med små öron för barn mellan 0 och 2 år är perfekt för att hålla ditt lilla barn varmt och snyggt hela vintern. De söta små öronen ger en touch av nyckfullhet, medan det mjuka tyget håller dem varma och sköna.

Den neutrala krämfärgen passar till alla outfits och gör denna hatt till ett mångsidigt tillskott i ditt barns garderob.

2 mössor med små öron och hakar under hakan är monterade på bärarna, den beige är framtill och den grå är baktill till höger

Din lilla älskling kommer att smälta allas hjärtan i vinter!

Här är den mest bedårande flickmössan du kan hitta! Mössan har lilla öron som kommer att göra din bebis ännu mer oemotståndlig. Den här mössan är perfekt för att hålla ditt barns huvud varmt och passar perfekt för kyliga dagar eller utomhusäventyr.

Det stretchiga materialet ger en bekväm och åtsittande passform, medan den söta örondetaljen får ditt barn att sticka ut från mängden.