På ett vitt underlag ligger två hattar bredvid varandra, en brun till vänster och en beige till höger. Det finns också ett papper med text på och glasögon
Stickad vintermössa för barn mellan 0 och 2 år
295,00 kr Select options
-10% Kod SPG10 till och med 26/06/2024

Stickad vintermössa för barn mellan 0 och 2 år

295,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Här är vår vackra stickade vintermössa för barn! Mössan är perfekt för att hålla småttingarna varma och mysiga under de kallare månaderna. Den är tillverkad i en mjuk ullblandning av hög kvalitet som är supermysig och bekväm att bära.
Matériau

COTON

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Stickad vintermössa för barn mellan 0 och 2 år

Den stickade vintermössan för barn mellan 0 och 2 år är ett måste för att hålla din lilla prinsessa varm under de kalla månaderna.

Oavsett om den är mjukt rosa, pastellblå eller ljusgul kommer du säkert att hitta den perfekta färgen för att komplettera hennes vinterkläder.

För att se vacker ut i vinter!

Här är denperfekta stickade vintermössan för ditt lilla barn! Denna mysiga mössa håller ditt barn varmt och skönt ikallt väder. Mössan är tillverkad i ett mjukt och slitstarkt material och kommer garanterat att bli en stapelvara i ditt barns garderob.

Den neutrala färgen gör att den kan kombineras med vilken outfit som helst, medan den charmiga designen kommer att få ditt barn att sticka ut från mängden. Håll ditt barns huvud varmt och borta från kylan med denna viktiga vintermössa!

På ett vitt underlag ligger två hattar bredvid varandra, en brun till vänster och en beige till höger. Det finns också ett papper med text på och glasögon

Lite stil även om det är kallt!

Här är våra mysiga och söta stickade vintermössor för barn mellan 0 och 2 år! Håll dina småttingar varma och eleganta hela vintern lång med dessa mössor. De är tillverkade av en mjuk och bekväm bomullsblandning och kommer garanterat att hålla ditt barns huvud och öron varma hela dagen lång.

Mössorna finns i en variation av färger, så att du kan hitta den perfekta mössan som matchar ditt barns vintergarderob.