Barnhattar som ligger platt och staplade, det finns 3 modeller, en gul, en rosa och en blå placerade ovanpå
Björnhatt för flickor med varm bomullskrage
295,00 kr Select options
-10% Kod SPG10 till och med 26/06/2024

Björnhatt för flickor med varm bomullskrage

295,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Din lilla flicka kommer att se så söt ut i denna lilla teddybjörnsmössa med varm krage! Den är tillverkad av mjuk bomull och håller henne varm hela vintern. Den här mössan är ett perfekt tillskott till hennes garderob och kommer att bli en favorit. Din lilla flicka kommer att se fantastisk ut i vinter med denna fina outfit!
Matériau

COTON

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Björnhatt för flickor med varm bomullskrage

Den lilla björnen och den varma kragen i bomull är en söt och funktionell accessoar som håller din lilla prinsessa varm under vintermånaderna.

Den är utformad för att tåla dagligt slitage och upprepad tvätt utan att förlora sin form eller färg.

Helt enkelt bedårande!

Letar du efter den perfekta vinteraccessoaren till din lilla flicka? Då behöver du inte leta längre än till denna söta little bear girl mössa och varm krage! Tillverkade i mjuk och skön bomull, de kommer att hålla henne varm hela säsongen.

Björnöronen är för söta, och kragen ger en touch av charm.

Barnhattar som ligger platt och staplade, det finns 3 modeller, en gul, en rosa och en blå placerade ovanpå

Vilken är ditt barns favoritfärg?

Här är det sötaste setet med flickmössa och varma halsband för flickor! Denna kombination av mössa och krage är tillverkad i mjuk och mysig bomull och är perfekt för att hålla din lilla flickavarm hela vintern.

Mössan har söta slutna nallebjörnsögon på framsidan och kragen är utsmyckad för att ge en fin påminnelse om färg i din lilla flickas outfit.