Flushatt för flickor i en rad moderiktiga färger
Tjejhatt med pompom och rosett
227,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Tjejhatt med pompom och rosett

227,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Vintern närmar sig med stormsteg och det är viktigt att börja fundera på hur man skyddar sig mot kylan. Den här mössan med pompom och rosett täcker ditt barns huvud och öron och håller dem varma.
Tranche d'âge

7 à 36 mois

Matière

Coton, polyester

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Tjejhatt med pompom och rosett

En accessoar som passar till alla vinterkläder, så att du kan gå omkring i lugn och ro utan att behöva oroa dig för att ditt barn ska bli förkylt. Förbipasserande kommer att älska den!

<Förutom att skydda ditt lilla huvud från vinterkylan kommer din lilla pirat att se så söt ut att hon kommer att bli avundsjuk på lekplatsen.

Babyhatt med dubbel pompom

Den här huvan är det perfekta komplementet till ditt barns vinteroutfit. Den har en dubbel pälspompom så att ditt barn kommer att se riktigt bedårande ut när det bär den.

Den här pompongen kommer att röra sig i takt med ditt barns rörelser. Och rosetten på framsidan gör att den ser så söt ut!

Stickad mössa

Vår flickmössa är handstickad i mjukt, stretchigt bomullstyg. Du kan sedan sträcka den för att passa ditt barns huvud och få den perfekta passformen.

Komfort för barnet, som hon kan ha på huvudet i många timmar utan att vilja göra sig av med den!