Ponponhatt på ett goodiebord i form av en mus
Stickad yllemössa för flickor
170,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Stickad yllemössa för flickor

170,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Om du letar efter ett sätt att hålla din lilla flickas huvud varmt behöver du inte leta längre! Denna stickade ullmössa för flickor kommer att vara perfekt. Hon kommer att kunna bära den året runt, särskilt på vintern. Den passar små flickor i åldrarna 1 till 8 år.
Matériau

Acrylique

Âge

1 à 8 ans

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Stickad yllemössa för flickor

Den stickade mössan i ull för flickor är en praktisk men ändå snygg accessoar, perfekt för att hålla din lilla prinsessa ombonad och varm under vintermånaderna. Mössan är omsorgsfullt tillverkad av högkvalitativt ullgarn och erbjuder exceptionell mjukhet och komfort.

Den fina, exakta stickningen ger mössan en textur som är behaglig att ta på, samtidigt som den tjocka ullkonstruktionen säkerställer optimal värmeisolering.

En perfekt gåva

Den här beanie kommer att bli en fantastisk present till din dotter. Färgerna sticker ut mot alla kläder hon väljer att bära och matchar hennes personlighet.

Den stickade mössan i ull för flickor är en viktig modeaccessoar för kalla vinterdagar.

Den här mössan är tillverkad av högkvalitativa material och är mjuk och bekväm att bära samtidigt som den ger ett utmärkt skydd mot kyla.

0-6a83c4.jpeg

Varm, tjock mössa

Den här mössan täcker också din dotters öron. Den hjälper din lilla dotter att hålla värmen under utomhus- eller inomhusaktiviteter som skidåkning, tennis, camping och mycket mer.

Den här stickade mössan i ull för flickor är handgjord med stor känsla för detaljer och har en snygg, trendig design som passar perfekt för alla stilmedvetna små flickor.

Med sin ljusa färg och iögonfallande mönster ger denna mössa en glad touch till alla outfits.