Set med färgglada mössor med påsydda strass och en mjuk pompom
Handstickad mössa för flicka
170,00 kr Select options
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Handstickad mössa för flicka

170,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Intresserad av en hatt för flickor? Varför inte köpa denna söta och trendiga nya modell? Det är en handstickad mössa som är utformad för att hålla ditt barns huvud varmt utan att hon svettas.
Matière

Acrylique

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Handstickad mössa för flicka

Little Girl Fur Pom Pom Beanie är en gullig och funktionell modeaccessoar som kommer att ge ditt barns vintergarderob en touch av mjukhet och stil. Mössan är omsorgsfullt tillverkad av högkvalitativa material och är utformad för att erbjuda värme och komfort samtidigt som den ser otroligt söt ut.

Mössan har en pom-pom i syntetpäls som ger en touch av glamour och sofistikering till ensemblen.

Hatt med pärlor

Den här mössan har en pom-pom i päls och utsmyckningar gjorda av vackra, glänsande pärlor. Det är en vacker accessoar som kan förvandla ditt barns outfit och få henne att se ännu sötare ut.

Dessa detaljer ger en liten touch av ljus och lätthet till denna vackra stickade mössa.

Bekväm bomullsmössa

Den här mössan är stickad i ett mjukt tyg som gör den bekväm att bära. Det klifria tyget gör att dina små flickor kommer att kunna bära den i flera timmar för att hålla huvudet varmt under kalla dagar eller kvällar.

Tillgänglig i en rad vackra färger, du kommer säkert att hitta en som ditt lilla busfrö kommer att älska.