Pennfodral i canvas för flickor på ett bord
Pennfodral i duk för flickor
170,00 kr Select options
-10% Kod SPG10 till och med 26/06/2024

Pennfodral i duk för flickor

170,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

När vi tänker på skolstart tänker vi direkt på skolmaterial. Och detta pennfodral i canvas för flickor är ett av de viktigaste tillbehören för en lyckad skolstart! Det har en vacker design som ditt barn kommer att älska.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Pennfodral i duk för flickor

Kort sagt är canvasfodralet för flickor en högkvalitativ produkt som kombinerar praktiska egenskaper, funktionalitet och estetik. Det är perfekt för tjejer som vill organisera sina skoltillbehör.

Pennfodral i canvas för flickor är ett viktigt tillbehör för alla spirande unga konstnärer. Pennfodralet är omsorgsfullt tillverkat av högkvalitativa material och är både hållbart och snyggt.

Rymligt pennfodral för flickor

Ditt barn kan använda det här fina pennskrinet för tjejer för att förvara alla sina pennor på ett organiserat sätt. Det har en dragkedja som inte skadas så lätt.

Pennfodralet i canvas för tjejer är ett praktiskt och snyggt tillbehör som gör det enkelt att förvara och bära alla dina viktiga skrivverktyg för skolan eller kreativa hobbyer.

Pennfodralet är tillverkat av slitstark canvas och erbjuder gott om förvaringskapacitet samtidigt som det är lätt och enkelt att bära.

Ett hållbart kit för flickor

Den här flickväskan är tillverkad av slitstark canvas med förstärkta sömmar för extra styrka. Du kan välja mellan två tillgängliga färger: svart och grå.

Med sina generösa mått rymmer detta pennfodral en mängd olika pennor, pennor, tuschpennor, suddgummi, linjaler och andra skoltillbehör.

Den har också en robust dragkedja för att hålla föremålen säkra inuti pennfodralet.