Kawaii-set för flickor med komplett set på ett moderiktigt bord
Kawaii pennfodral för flickor
284,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Kawaii pennfodral för flickor

284,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Välj detta Kawaii pennfodral för flickor för att göra det enklare att förvara ditt barns skolmaterial. Det fina är att ditt barn kan separera sina pennor och annat skrivmaterial i olika fack.
Matériau

canvas

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Kawaii pennfodral för flickor

Den kan enkelt stoppas ner i en ryggsäck eller skolväska utan att ta upp för mycket utrymme. Ge den till ditt barn som en gåva för att hjälpa dem att organisera sina skolmaterial på ett roligt och lekfullt sätt.

På så sätt blir hans saker prydliga och organiserade. Ditt barn kommer att kunna ta med det överallt, oavsett om det är i skolan, på en resa eller på utflykter med vänner. Pennskrinet är inte bara funktionellt, det är också en riktig modeaccessoar.

Pennfodral med dragkedja för flickor

Detta pennfodral för flickor är utformat med en dragkedja för enkel åtkomst till föremålen inuti. Det är litet i storlek och tar inte upp plats i ditt barns väska.

Flickans pennfodral är ett måste för alla unga flickor som älskar mode och trender.

Detta pennfodral är tillverkat av högkvalitativa material, vilket gör det mycket hållbart och mer motståndskraftigt mot stötar och repor.

Pennfodral i fläckresistent canvas för flickor

Detta flickfodral är tillverkat av högkvalitativt canvasmaterial för att göra fodralet mer hållbart och smutsavvisande. Även om din loulou spiller en bläckfläck på det kommer det att vara lätt att rengöra.

Designen på detta pennfodral är helt enkelt bedårande, med färgglada och söta mönster som säkert kommer att tilltala de yngsta barnen. De ljusa, glada färgerna ger pennfodralet en touch av skoj, vilket gör det perfekt att följa med ditt barn på alla dess äventyr.