Pennfodral för små flickor med anteckningsblock på ett bord
Pennfodral med prickar för små flickor
170,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Pennfodral med prickar för små flickor

170,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Det här pennskrinet med prickar för små flickor gör det enkelt för ditt barn att bära med sig sina favorittillbehör. Det är tillräckligt rymligt för att rymma alla hennes pennor. Pennskrinet finns i en rad olika färger och är ett nöje att titta på.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Pennfodral med prickar för små flickor

Det här fina pennskrinet är designat i en lekfull och färgglad stil som kommer att tilltala de yngsta barnen. Med sina vita prickar kommer pennskrinet att lysa starkt under sommarsolen eller i ljuset från skrivbordslampor.

Pennfodralet är tillverkat av slitstarkt tyg och gör att ditt barn enkelt kan förvara alla sina kreativa verktyg, oavsett om det är pennor, filtpennor, suddgummi eller till och med saxar. Pennskrinets mått gör det också möjligt att förvara linjaler eller andra tillbehör som behövs för konst och hantverk utan att ta upp för mycket utrymme i skolväskan.

Ett kompakt kit

Detta pennfodral för flickor är hållbart, lätt och vattentätt. Det har en robust dragkedja som klarar vardagligt slitage perfekt. Pennskrinet är utformat för att rymma alla rittillbehör som färgpennor, tuschpennor, suddgummi och andra skoltillbehör.

Fodralet är smalt och långt, och har den perfekta storleken för att passa i skolväskan eller lunchlådan. Det är tillverkat av robusta material som tål nötning och revor, vilket garanterar att det håller länge. Pennskrinet har en smidig, lättåtkomlig dragkedja som ger barnen snabb åtkomst och samtidigt skyddar deras personliga föremål från repor och damm.

En mångsidig accessoar

Den raffinerade finishen på detta pennfodral för liten flicka ger det en elegant look. Pennskrinet kan dessutom tvättas i maskin eller för hand.

Pennfodralets utsida har ett färgglatt rosa prickigt mönster på en vit bakgrund, helt i småflickors smak. Insidan är fodrad med ett slitstarkt, fläckavvisande tyg. Det är den perfekta presenten till en liten flicka med passion för konst, eller som helt enkelt behöver en praktisk lösning för att förvara sina skolmaterial. Denna produkt är tillräckligt mångsidig för att passa i alla rum i hemmet.