Peppa Pig pennfodral i mjuk plysch för flickor i rosa och blått
Greta Gris Pennfodral i mjuk plysch för flickor
170,00 kr Select options
-10% Kod SPG10 till och med 26/06/2024

Greta Gris Pennfodral i mjuk plysch för flickor

170,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Här är ett härligt pennfodral i mjuk plysch med Peppa Pig tryckt på till din dotter. Pennskrinet kommer att passa utmärkt till hennes pennor på lektionerna eller när hon ritar hemma. Materialet är mjukt och behagligt att ta på.
Matériau

Peluche

Remplissage

Coton PP

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Greta Gris Pennfodral i mjuk plysch för flickor

Pennafodralet Peppa Pig i mjuk plysch är ett bedårande och lekfullt tillbehör som säkert kommer att glädja alla små flickor som är fans av den berömda grisfamiljen.

Detta pennfodral är tillverkat av mjuk plysch som känns varm vid beröring, vilket gör det ännu roligare att använda.

Mjukt fodral

Detta pennfodral i plyschmaterial från Peppa Pig är verkligen originellt och din dotter kommer att tycka om att hålla i det och visa upp det för sina vänner. Det är en bedårande och praktisk accessoar att använda i skolan eller på utflykter. Pennskrinet är tillverkat av mjuk plysch som känns skönt och varmt vid beröring.

Pennfodralet har en robust dragkedja som gör det lätt att öppna. Det har också ett stort, rymligt innerfack som är perfekt för förvaring av skolmaterial som pennor, pennor, ett suddgummi, en pennvässare och mycket mer.

Så gulligt kit

Peppa Pig plysch pennskrin stängs med dragkedja och har även ett stort handtag; det kan lossas tack vare öglan som din dotter kan använda för andra ändamål, som en nyckelring till exempel.

Med sina perfekta mått passar detta pennskrin enkelt i en ryggsäck eller skolväska utan att ta upp för mycket utrymme. Pennskrinets unika design gör det tilltalande för barn eftersom det föreställer deras favoritfigurer från den berömda tecknade serien Peppa Pig. De klara färgerna är mycket iögonfallande och stimulerar barns fantasi, en hyllning till den kreativa fantasi de besitter.