Pennfodral i 3D med enhörning för moderiktiga tjejer
3D-pennafodral med enhörning för flickor
227,00 kr284,00 kr Select options
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

3D-pennafodral med enhörning för flickor

227,00 kr284,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Denna eleganta och funktionella pennfodral för flickor med enhörningsmönster är designad för barn i grundskolan. Det är dekorerat med ett 3D-enhörningsmotiv som tilltalar små flickor. Det är perfekt för skolan och konstlektioner.
Färg

Rose

Matériau

EVA

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

3D-pennafodral med enhörning för flickor

Kitets design är vacker och kommer att tilltala alla små flickor som älskar enhörningar. Enhörningen är avbildad i ljusa, livfulla färger som ger en touch av magi och nyckfullhet till kitet.

Enhörningens detaljer är otroligt realistiska, vilket ger ännu mer charm till detta kit.

Pennfodral med 3 fack för flickor

Detta kit för flickor har tre fack för suddgummi, sax, penna, blyertspenna etc. Fickorna är dessutom rymliga nog för att rymma många redskap samtidigt.

Pennfodral med 3D-enhörningsmönster för flickor är ett måste-ha-tillbehör för alla små flickor som älskar enhörningar.

Detta pennfodral är designat med ett högkvalitativt tryck som föreställer en 3D-enhörning, vilket gör att det ser ut som om enhörningen poppar ut ur pennfodralet.

Pennfodral i 3D med enhörning för moderiktiga tjejer

Slitstarkt pennfodral för flickor

Detta flickfodral är tillverkat av ett robust EVA-material för långvarig vardagsanvändning. Med detta tillbehör kommer din dotter att kunna bära alla sina konsttillbehör med stil.

Satsen är tillverkad av högkvalitativa material som garanterar dess hållbarhet och styrka.

Detta pennfodral är rymligt och rymmer alla pennor, blyertspennor, suddgummi och andra skoltillbehör som ditt barn behöver.