LOL Surprise skolväska för trendiga rosa tjejer
LOL Överraskningsskolpaket för små flickor
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

LOL Överraskningsskolpaket för små flickor

227,00 kr

I lager

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Är din lilla flicka ett fan av LOL Surprise-universumet? Ge henne då detta fantastiska LOL Surprise-skolpaket, som hon kommer att ha med sig hela året! Det söta och praktiska pennfodralet har två fack så att din lilla pirat kan förvara alla sina skoltillbehör. Det är tillverkat av högkvalitativa material, vilket gör det slitstarkt och tåligt mot vardagligt slitage.
Type D'article

Trousse scolaire

Sexe

Fille

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

LOL Överraskningsskolpaket för små flickor

LOL Surprise skolpaket för små flickor är den perfekta följeslagaren för ditt barn i hennes dagliga skolrutin. Med sin färgglada, lekfulla design kommer detta pennfodral garanterat att få din lilla flicka att le.

Din lilla flicka kommer att kunna hålla sina saker organiserade och inom räckhåll. Det är kompakt och lätt, så ditt barn kan enkelt stoppa ner det i ryggsäcken utan att det tar upp för mycket plats.

Det perfekta skolstartspaketet för din lilla flicka!

Om din lilla flicka älskar världen av LOL Surprise samlarfigurer, då kommer detta kit inte att vara något undantag!

Hon kommer att bli galen när hon ser det och kommer bara att ha en sak att se fram emot: skolstart för att avslöja det!

LOL Surprise skolpaket för små flickor är ett måste för skolflickor som älskar mode och söta figurer. Detta kit är utformat för att tillgodose barnens behov när det gäller att förvara och organisera sina skolmaterial.

Design och praktiska egenskaper

Din lilla flicka kommer inte bara att ta med sig en liten bit av sin favoritvärld varje dag, utan denna L LOL Surprise skolväska kommer också att hålla henne perfekt organiserad.

Med en stor förvaringskapacitet och två fack kan hon hålla ordning på sina saker så att hon kan ha ett lärorikt år.

Detta pennfodral har en attraktiv design med färgglada bilder av de ikoniska LOL Surprise-figurerna.