Flickas skolväska med enhörning på ett bord
Enhörning skolväska för flickor
170,00 kr Select options
-10% Kod RDM10 till och med 01/06/2024

Enhörning skolväska för flickor

170,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Alla barn behöver ett skolkit för flickor med enhörning för att hålla ordning på sina pennor! Oavsett om det gäller skolan eller hemmet är det praktiskt för att hålla ordning på pysselutrustningen.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Enhörning skolväska för flickor

Det här är en perfekt present till alla tjejer som älskar accessoarer med enhörningsmotiv. Dess charmiga och originella design gör det till det perfekta tillbehöret för att lägga till en touch av unikhet i deras skolutseende.

Tillverkat av högkvalitativa material, detta pennfodral är mycket motståndskraftigt mot stötar, repor och vatten. Det håller alla viktiga föremål som pennor, pennor, suddgummi, linjaler och andra föremål som behövs i skolflickornas dagliga liv under bästa möjliga förhållanden. Den är utformad med en robust dragkedja för att säkerställa problemfri stängning.

Det färgglada enhörningsmotivet över hela pennfodralet ger en lekfull men ändå elegant touch. De fantasiinspirerade böjda formerna inspirerar fantasin till sagornas underbara och magiska värld.

Att vara städad

Detta pennfodral är ett utmärkt sätt att samla alla ditt barns accessoarer på ett och samma ställe. Det är ett perfekt sätt att städa upp på ett ordnat sätt för att undvika röran i hennes ryggsäck. Pennskrinet har en robust dragkedja som håller allt innehåll säkert och tryggt. Det öppnas enkelt och avslöjar ett rymligt huvudfack där du kan förvara alla dina pennor, suddgummin, saxar, linjaler och andra skolmaterial.

Den kan inte bara användas som ett praktiskt verktyg för skolan utan också som en vacker påse för att förvara smycken eller småsaker när de är ute och går.

För fans av enhörningar

Detta flickas pennfodral har en lasereffekt som gör det ännu roligare. Det har den perfekta storleken för att enkelt få plats i ditt barns lilla ryggsäck. Detta bedårande pennskrin är tillverkat av högkvalitativa material, vilket gör det hållbart och motståndskraftigt mot stötar och repor.

Den underbara designen har fina mönster och metallfärger. Enhörningen med sina glittrande ögon ser ut att vara redo att hoppa ut ur tyget! Varje sida pryds av den unika bilden av en magisk enhörning i en poetisk illustration. Detta kit är perfekt för unga tjejer som vill lägga till lite extra kärlek till fantasidjur i sin dagliga rutin!