Pokémon pennfodral med dubbla fack, gult. Bra kvalitet och mycket moderiktigt
Pokémon-väska med dubbla fack
227,00 kr Select options
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Pokémon-väska med dubbla fack

227,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Letar du efter det perfekta pennfodralet för din lilla pirats första dag i skolan? Då får du inte missa vårt Pokémon-fodral med dubbla fack! Ett kultförklarat fantasyuniversum och allas favoritserie – din lilla flicka kommer att älska sitt nya pennfodral och kan knappt bärga sig tills skolstarten börjar!
Type de version

Première édition

Certification

CE

Sexe

Unisexe

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Pokémon-väska med dubbla fack

Det här rymliga och praktiska pennfodralet har gott om plats för alla dina pennor, blyertspennor, suddgummin, linjaler och andra viktiga skolmaterial.

Du kan också stoppa in pennvässare och suddgummi så att du alltid har dem till hands. Det andra facket är rymligare och rymmer större föremål som saxar, överstrykningspennor eller till och med en liten anteckningsbok.

Ett kit som din lilla flicka kommer att älska!

Vad passar bättre än ett kit som speglar Pokémons magiska värld för att följa med din lilla pirat under hela året?

Med det här fina Pokémon-setet kommer hon alltid att känna sig åtföljd av sina favorit-Pokémon och kan knappt vänta på att få visa upp det för sina klasskamrater!

Detta pennfodral är utformat för att erbjuda gott om förvaringskapacitet och optimal organisation för dina skol-, kontors- eller fritidstillbehör. Pennskrinet är tillverkat av högkvalitativ polyester och är robust och motståndskraftigt mot stötar och repor.

Perfekt för ett välorganiserat år

Tack vare den stora förvaringskapaciteten kommer din lilla flicka att kunna förvara alla sina skolgrejer i den.

Med de två separata facken med dragkedja är hon dessutom perfekt organiserad!

Den har två rymliga fack som enkelt rymmer alla dina saker.

Det första facket har en tvåvägsdragkedja och gott om förvaringsutrymme för pennor, suddgummi, saxar, linjaler och andra småsaker.