Pennfodral i form av en kattpote på ett bord
Pennfodral i form av en katts tass
170,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Pennfodral i form av en katts tass

170,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Ditt lilla barn förtjänar att ha detta söta pennfodral i form av en kattfot, så att han kan hålla ordning på sina olika tillbehör som pennor, suddgummi, clips, kritor etc. Det är både snyggt och attraktivt och har allt som krävs för att tilltala små barn. Pennväskan finns i en rad olika färger.
Âge

6 ans et plus

Poids

38g

Matériau

peluche

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Pennfodral i form av en katts tass

Pennväskan Cat Paw är en bedårande och praktisk accessoar som kommer att glädja både kattälskare och konstentusiaster. Denna originella väska är utformad för att se ut som en katts tass, med alla de noggranna detaljer som gör denna skapelse unik.

Den här pennväskan är inte bara funktionell, den är också ett riktigt dekorativt föremål. Dess söta, lekfulla design ger en touch av nyckfullhet till skrivbordet, ryggsäcken eller sovrummet. Oavsett om du är ett barn, en tonåring eller en vuxen kommer detta pennskrin i form av en kattfot att ge din vardag en dos charm.

Pennfodral i mjuk plysch för små flickor

Detta pennfodral i plysch för liten flicka är tillverkat av material av mycket god kvalitet. Det är mycket mjukt att ta på och också hållbart.

Kattpennväskan är ett originellt och roligt tillbehör som kattälskare kommer att älska.

Den här väskan är utformad för att se ut som en katts tass, med mjuka kuddar och detaljerade klor. Den är tillverkad av högkvalitativa material, som slitstarkt och vattenavvisande syntetläder, vilket garanterar dess långa livslängd.

Plyschigt pennfodral för flickor som gåva

Den här flickans pennväska i plysch har ett vackert utseende. Det är den perfekta accessoaren att ge i present till din loulou.

Den här pennväskan har en robust dragkedja som öppnas enkelt för att avslöja ett stort, rymligt huvudfack som rymmer massor av pennor, pennor, suddgummi, linjaler och andra skol- eller kontorsmaterial.

Facket är fodrat med mjukt tyg för att skydda materialet från skador. Pennväskan i form av en kattfot är också utrustad med ett praktiskt handtag, vilket gör den enkel och bekväm att bära.