Snödrottningens pennfodral för flickor på ett bord med ett anteckningsblock
Frost Pennfodral för flickor
284,00 kr Select options
-10% Kod SPG10 till och med 26/06/2024

Frost Pennfodral för flickor

284,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Snödrottning-setet för flickor är ett oumbärligt tillbehör för alla små fans av den berömda prinsessan Elsa och hennes syster Anna. Den eleganta och charmiga designen kommer att glädja barnen och få dem att vilja använda den varje dag.
Matériau

polyester

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Frost Pennfodral för flickor

Den rymmer enkelt alla dina skolprylar, som pennor, suddgummi, saxar och mycket mer. Den har två separata fack som stängs med en stark dragkedja som ser till att allt som förvaras inuti förblir säkert. Den är slitstark och motståndskraftig mot repor och fläckar.

Attraktiv väska med dubbla fack

Den rymliga insidan med dubbla fack ger tillräckligt med utrymme för att förvara alla dina skolprylar, såsom pennor, suddgummi, saxar och mycket mer. Din dotter kan organisera sitt pennskrin som hon vill och separera föremål. Den kraftiga dragkedjan ser till att alla föremål inuti förblir säkra.

Detta kit kan också användas som ett smink- eller resekit för att förvara alla skönhetsprodukter som behövs när du reser.

18259-6a69ff.jpeg
18259-e4cd4f.jpeg

Snyggt prinsess-kit

Snödrottning-kitet för flickor är ett oumbärligt tillbehör för alla små fans av den berömda prinsessan Elsa och hennes syster Anna. Designen är helt underbar, med ljusa, livfulla färger som omedelbart fångar ögat. Huvudmotivet visar de två systrarna i sina ikoniska kläder, omgivna av gnistrande snöflingor och andra element från den magiska världen i Frozen. Alla små flickor som gillar prinsessor kommer att älska den!