Glittrig skolväska för moderiktiga tjejer på ett bord
Skolväska med paljetter för flickor
227,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Skolväska med paljetter för flickor

227,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Här är ett glittrigt skolpaket för flickor! Det här är ett måste för ditt barns första skoldag! Den är perfekt för förvaring av ditt barns pennor eller ritverktyg.
Âge

Plus de 3 ans

Matériau

canvas

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Skolväska med paljetter för flickor

Detta kit är ett omedelbart blickfång tack vare den blanka ytan täckt av skimrande paljetter. Små flickor kommer att älska denna glittrande touch som ger deras ryggsäck glamour och glitter.

Pennfodralet är tillverkat av slitstark polyester, vilket garanterar maximal hållbarhet även efter intensiv daglig användning. Pennskrinets rymliga insida rymmer flera pennor, suddgummin och andra tillbehör samtidigt som det har en kompakt storlek som enkelt kan transporteras i skolväskan. Den robusta dragkedjan gör det också enkelt att öppna fodralet utan att behöva oroa sig för att saker ska tappas bort eller falla ut av misstag. Det matchande handtaget gör det extra praktiskt att ta med sig pennfodralet vart du än går.

Ett färgglatt och praktiskt kit

Det här fina lilla pennskrinet har flera fack så att din dotter kan ha med sig sitt skrivmaterial till skolan. Hon kan också lägga i smink eller pengar för att köpa små snacks. SPennfodralets rektangulära, kompakta form gör att det lätt får plats i skolväskan.

Vad gör det speciellt? De många paljetterna som täcker dess yta av polyuretan. Små flickor älskar skimrande färger, och den blanka sidan av paljetterna gör detta praktiska föremål till en riktig modeupplevelse! Pennskrinet finns i en rad klara färger (rosa, lila eller blått) och kommer garanterat att göra succé bland dina klasskamrater.

Garanterad hållfasthet

Kvaliteten på detta fodral är oöverträffad: det är mycket robust tack vare tyget, som står emot revor och tidens slitage. Dragkedjan i guld garanterar enkel stängning utan risk för att fastna i tyget. Denna väska är mycket tålig för daglig användning, eftersom den har utformats med slitstarkt canvasmaterial.

Den har ett glittrande kattmotiv på framsidan för att fånga unga flickors uppmärksamhet. Förutom att vara vacker har satsen noggrant utformats för att erbjuda barn oöverträffad hållbarhet. Det är lätt att torka rent med en fuktig trasa så att det alltid är skinande rent.